Keitä olemme

Sana kokemus on kuvaava, kun puhutaan Kiertuetekniikan henkilökunnasta. Yhteenlaskettu työkokemuksemme esitystekniikka- alalta hipoo sataa vuotta - melko hyvin näinkin pieneltä yritykseltä. Takana on tuhansia onnistuneita keikkoja ja tapahtumia.
Jaksamme edelleen innostua työstämme, kunhan se on sopivassa tasapainossa keilailun ja purjehduksen kanssa.

Palanen historiaa

Kuulostaa hyvältä sanoa, että Berliinin muurin kaatumisesta tämäkin alkoi. Ensimmäisellä Euroopan kiertueellani sain passiini DDR:n leiman ja raavin kynsilläni palasen muuria matkamuistoksi. Kiertuetekniikka on siis maailman historian valossa kovinkin merkittävä yritys!

Vaiherikas 90-luku meni lukuisten orkestereiden kanssa teknikkona sekä tekniikan toimittajana. Vuonna 2001 vaihtui toiminimi Uudenmaan Kiertuetekniikka Oy:ksi. Yritys kasvoi kuin varkain ja kehittyi ensisijaisesti konserttisalikiertueiden toimittajaksi. Voisi sanoa että tapahtumat, joissa meidät näkee, ovat ikääntyvälle punkkarille "häpeän paikka", paljon jazzia ja a capella-orkestereita. Suuret satsaukset tekniikan laatuun ovat tavoittaneet sitä arvostavat tahot.

Meillä ei ole suurta organisaatiota kustannuksia kohottamassa ja rehellisesti voin sanoa, että itsemme lisäksi käytämme vain parhaita suomalaisia freelancer-teknikoita. Haluan, että tapahtumasi onnistuu.

Tällaista mietin tänään
Kari